Tim Koppers
Digital Creative
Foto 05-12-18 15 59 55.png

Heart Valve | serious learning game

Deze serious learning game is gemaakt in opdracht van Edwards Life Sciences. Het is bedoeld voor huisartsen en andere medische professionals, om kennis en vaardigheden op het gebied van cardiologisch onderzoek en auscultatie te verbeteren.

De Hartklep game is geaccrediteerd voor 1 accreditatiepunt, als de speler inlogt met zijn BIG-registratienummer en een goede score haalt wordt er automatisch 1 punt bijgeschreven. Dit is uniek voor een serious learning game.

Speel verschillende patiëntencasussen

Speel verschillende patiëntencasussen

In de Hartklepgame ga je als een medical detective te werk. In je virtuele (huis)artsenpraktijk ontvang je een aantal patiënten op consult. Je gaat vervolgens een dialoog aan met de patiënt, maakt keuzes in welke vragen relevant zijn en voert lichamelijk onderzoek uit. Dit bevat o.a. auscultatie van het hart met geluiden die de speler leert beoordelen.

Samenwerking met cardiologen

Samenwerking met cardiologen

De game is ontwikkeld in samenwerking met de cardiologen Dr. Renée van den Brink (AMC) en Dr. Janneke Wittekoek (Heartlife klinieken) , zij hebben de verschillende patiëntencasussen en achtergrondinformate verzorgd.

iPad Pro 2018_3.png
Luister naar het hart

Luister naar het hart

Doe verschillende lichamelijke onderzoeken en luister naar het hart om te horen hoe de hartruis klinkt.

Telefoon, tablet en browser

Telefoon, tablet en browser

Het spel is te downloaden in de App Store en Playstore, maar ook gewoon op je desktop of laptop in de browser te spelen.